2 בליטות בחיך לאחר דלקת גרון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/04/2023 | 20:42 | מאת: אורי

שלום. לפני כשבוע וחצי הרגשתי לא טוב וההיתי חלש מאוד וגם היה לי כאב גרון והרבה נזלת, הלכתי לרופא משפחה והוא אמר שהוא לא רואה דלקת גרון וכדאי לכסות את זה אנטביוטית(הוא אמר שזה יכול להיות התחלה של דלקת גרון) . מאז לקחתי שבוע אנטיביוטיקה פעמיים ביום למשך שבוע . עד עכשיו יש לי שיעולים והרבה נזלת , לפני יום התחילה לי בליטה בחיך שמאוד מציקה וכואבת ויום למחורת קמתי עם בליטה גם בצד השני. הן מציקות וכואבות והכאב מקרין לראש (אמנם לא כאב קיצוני) , לקחתי אקומול והכאב עבר לגמרי לזמן מסויים . אשמח לדעת מהן 2 הבליטות הללו , אין להם צבע מיוחד או משהו בסגנון.

מקווה שאתה בטוב. במידה עדיין קיימות הבליטות ממליץ על בדיקה רפואית. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון