כאב בצוואר ובאוזן. בדיקת אאג תקינה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

27/03/2023 | 19:30 | מאת: עדי

יש לי כאבים לסירוגין באוזן. שמתי לב שכשהאוזן כואבת לי אני מרגישה רגישות וכאב גם בצוואר באיזור של העורק ובאיזור שמתחת לזווית של הלסת. בדיקת אא"ג יצאה תקינה. מה לדעתך כדאי לעשות? האם הבעיה קשורה בכלל לאא"ג? או שזה קשור לאורתופד/ רופא כלי דם/ נוירולוג? תודה מראש

נא לפנות לחוו"ד שניה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון