אובדן קול מוחלט אחרי שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

23/03/2023 | 18:56 | מאת: דניאל

שלום רב. לפני שבוע וחצי חליתי באופן פתאומי, היה לי צינון והרבה ליחה והשתעלתי הרבה. במקביל גם איבדתי את הקול. אני כבר שבוע שלם בלי קול, וכשאני מצליח להוציא הוא נשמע כמו נביחות. הייתי אצל רופא בתחילת השבוע, הוא אמר שזה נראה לו חיידק שמתיישב על הריריות ונתן לי בקטרובן, אני מטופל עם זה כבר חמישה ימים - כבר בקושי בקושי יש ליחה, אני לא משתעל. אבל לגבי הקול - כלום. אין שום שינוי.

מקווה ששלומך טוב יותר במידה ולא יש לנקוט במנוחת קול בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון