תסמיני צינון בתדירות גבוהה מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/03/2023 | 20:44 | מאת: רועי

לפני שנה וחצי התחלתי לעבוד בעבודה חדשה, ומאז הייתי עם תסמיני צינון (בדר"כ מורגש בגרון) במשך תקופה מצטברת של 60 ימים בערך. השיא הגיע בחודשיים האחרונים: הייתי חולה שבועיים, חזרתי, לאחר 10 ימים חטפתי צינון לאיזה 5 ימים, חזרתי שוב, לאחר שבועיים עוד פעם צינון ל5 ימים. רופאי המשפחה שהייתי אצלם טוענים שכנראה מדובר בביש מזל או שחטפתי קורונה כמה פעמים, ואין מה לעשות בנוגע לזה פרט לכללי השמרות כמו מסיכה וכל זה. אגב- אני עובד בבניין משרדים, נוסע באוטובוסים כשעתיים כל יום ומתאמן בחדר כושר - אולי זה יכול להסביר את ההדבקות התדירה? מה היית מציע לעשות? אציין שאני בן 31, ללא בעיות רפואיות שקשורות לעניין המדובר.

אם האירועים ללא חום, ויש התעטשויות - ככל הנראה אלרגיה עם הסתבכות, יותר מאירועים של הצטננויות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון