אני נחנקת במהלך השינה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

19/03/2023 | 08:26 | מאת: איילה

שלום וברכה, זה קורה לי אחת לכמה חודשים באמצע הלילה שאני מתעוררת מתוך שינה ממחנק ממש אין לי אוויר ועןשה קולות של חנק. זה ממש לא נעים ומפחיד. האם צריך לגשת לרופא? ולאיזה? אציין שבפעם האחרונה שזה קרה לי לא אכלתי לפני השינה. תודה.

ייתכן דום נשימה בשינה במידה ומלווה בנחירות וייתכן גם רפלוקס. נא לפנות לאא"ג בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון