בלוטת לימפה בעורף.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/02/2023 | 20:04 | מאת: מישהי

היי, למעלה משנה אני מרגישה בבלוטת לימפה בעורף האחורי , לפני כיותר משנה ביצעתי אולטראסאונד ואלו היו הממצאים - ============================= הודגמה קשרית היפואקויד עם מרכז אקוגני שומני. הממצא במידה של כ 11 * 3 מ"מ בבדיקה דוופלר אווסקולרי. הממצא מתאים לקשר לימפה במראה סונוגרפי תקין . לאחר ארבעה חודשים ביצעתי מעקב על פי מבוקשי(הרופא אמר שמבחינתו לעזוב את זה) וזו היתה התוצאה שהתקבלה - בצוואר ימין אחורי הודגם קשר לימפה באורך כ-9 מ"מ, ברוחב תקין, במראהו סונוגרפי תקין. בהשוואה לבדיקה מ - 01/07/2021 הקשר מעט פחת)היה כ- 11 מ"מ( הרופא אמר לי להניח לזה ובאמת מאז עברה למעלה משנה. האם עליי להניח לזה? הבלוטה עדיין שם לפי מה שמרגישה אבל לא מרגישה משהו חריג או שונה משהיה.

מדובר בסבירות גבוהה בממצאים שפירים. מעקב בלבד. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

27/02/2023 | 23:34 | מאת: מישהי

תודה על התשובה, האם מעקב us או קליני ע״י הרופא אאג מספיק?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון