שטפתי את האף במי ברז לא מורתחים בטעות ואחרי זה ראיתי שזה ממש מסוכן..

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/02/2023 | 01:09 | מאת: טל

היי, עשיתי שטיפה של האף עם בקבוק לחץ עם מי ברז ומלח, פעם בודדת אחרי שמעולם לא עשיתי את זה בעבר. אחרי זה ראיתי והבנתי שזה מסוכן מאוד ויכול לגרום לזיהומים חמורים וגם מוות מאמבה. לא מתכנן לבצע שטיפה נוספת, כדאי ללכת לרופא להתייעץ או שאפשר להרגע אם זה חד פעמי והסיכון נמוך? תודה רבה!

אם לא אירע דבר, הרי שלא היה מסוכן. ממליץ על שימוש בתמיסות מוכנות קנויות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון