דלקת באוזן ואולי גם נקב

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/02/2023 | 01:15 | מאת: רפאל

הייתי אצל רופא אאג שאיבחנה לי דלקת באוזן אבל לא הצליחה לשלול נקב - אם אני סוגר את האף והפה ונושף אני שומע צליל מהאוזן, וכשאני מפהק/בולע רוק אני מרגיש תזוזה מוזרה ורעש באוזן הפנימית. מטופל נפלוקסין 3x3 וסטרודקס 3x3 ו2 ציפרודקס ביום למשל 7 ימים. כשאני שם את הטיפות באוזן אני מרגיש כאב חד ממש ואני חייב ליישר את הראש מיד, האם הכאב הזה תקין? זה כואב בגלל שיש לי אולי נקב? הטיפול הזה מסוכן במצב של נקב?

ייתכן ומדובר בנקב אין מניעה משימוש בטיפול שקיבלת. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון