ריח וטעם רע בפה, וליחה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

27/12/2022 | 22:16 | מאת: אמי

שלום אני בת 22, אני סובלת הרבה זמן מריח וטעם רע בפה, יש לי גם ליחה תמיד בגרון שלפעמים אני מצליחה להוציא אותה, היה לי את החיידק הליקובקטר פילורי וטופלתי באמצעות אנטיביוטיקה משולשת, וזה השמיד לי את החיידק. גם הלכתי לרופא שיניים ואין לי בעיה בשיניים… הלכתי לרופא אף אוזן גרון אמר שהכל בסדר, פשוט יש לי אלרגיה לקרדית האבק ונתן לי תרסיס לטיפול, חוץ מזה גם הלכתי לגסטרו וביצעתי בדיקת גסטרוסקופיה, והכל יצא תקין… אני מרגישה במיוחד אחרי אוכל שכל מה שאכלתי עולה לי למעלה. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיות .

הנזלת האלרגית עלולה להיות הסיבה. הקפידי על טיפול. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון