נזלת צהובה-כתומה זוהרת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/12/2022 | 19:23 | מאת: כריסטינה

היי אני בת 28 בריאה בד״כ לפני שבוע נידבקתי בווירוס ופיתחתי סינוסיטיס היו לי כאבים ולחץ בלחי ימין ומעל הגבה,נזלת מוגלתית ירוקה,גודש באף ובאוזניים והרגשה כללית לא טובה קיבלתי מרופאת המשפחה מוקסיפן ל5 ימים ביום השלישי קינחתי את האף ומהנחיר הימני(סליחה על התיאור)יצאה לי נזלת בצבע צהוב-כתום זוהר!! זה נמשך ככה בערך שעה וזהו היום זה היום החמישי לטיפול ואני מרגישה הרבה יותר טוב הנזלת כבר שקופה ואין כאבים ולחצים בפנים אשמח לדעת מה אומר צבע הזלת צהוב-כתום זוהר? האם צריך להיבדק בדחיפות? אודה לעזרה

ייתכן וזהו ריכוז של נוזל מציסטה או מתוך הסינוס. מקווה שאת חשה בטוב. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון