אוזןןןןןןן סתומהההההההההההה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

08/11/2022 | 15:29 | מאת: שירן

שלום לפני שנה התחלתי להרגיש אטימות באוזן ימין עם כאב ראש על כל צד ימין .. זה תמיד בא והולך בא והולך יכול להיות 4 ימים ולהשתחרר ואז שוב לחזור אחרי שבוע שבועים לפני שבוע היה לח סחרחורת במשך 3 שעות כל פעם שקמתי או זזתי … בנוסף יש לי בליטה גרמית באותו צד בראש קרוב לאוזן .. עשיתי סיטי מערות הפנים לא נמצא כלום .. מה אתה ממליץ לי לדרוש מהרופאים ? אני ממש סובלת .0

בדיקת שמיעה טימפנומטריה ובדיקת ENG בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון