התקררות אצל קשישים.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/11/2022 | 18:05 | מאת: אורן

לום אימי קשישה בת 90 היא כנראה מקוררת אין לה חום ( החום במד חום 36.5 ) רופא המשפחה בדק אותה ויש לה נזלת וגרון אדום ( עשינו בדיקת קורנה ביתית שלילי) אבל יש לה חום גוף , הרופא נתן לה סירופ זינט אנטיביוטיקה ל5 ימים ( זה כבר היום השלישי) ואמר לתת אופטלגין, יש לה עייפות האם זה מהזינט? השאלה מתי מרגישים שיפור? ומתי שוב לפנות לרופא המשפחה? ולמה יש חום קל כשנוגעים בה אבל במד חום זה 36.5? תודה

ממליץ לפנות לפורום המתאים. בכל מקרה מצבה ככל הנראה מצריך בדיקת רופא חוזרת. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון