חידוד השאלה ברשותך-זריקת בוטוקס מערכת בליעה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/09/2022 | 10:57 | מאת: שושי

תגובה (0) (0) שיתוף RE: זריקת בוטוקס שסתום עליון מערכת בליעה 08/09/2022 | 15:37 | מאת: שושי דר' יקר, תודה על המענה, אני לא בטוחה שהבנתי נכון את כוונתך למשפט שהבעיה עברה בירור לפני בדיקת הפיס, הבדיקה בוצעה כתוצאה מתחושת מחנק בזמן אכילה ושתייה האם יש צורך במונומטריה -ושט עכשיו או שניתן לבצע כבר את הזריקה בוטוקס, מה קורה כאשר יש קושי בביצוע מונומטריה ושט או וידאופלאורוסקופיה ? תודה רבה מראש, בכבוד רב,שושי תגובה (0) (0) שיתוף RE: זריקת בוטוקס שסתום עליון מערכת בליעה 08/09/2022 | 15:37 | מאת: שושי דר' יקר, תודה על המענה, אני לא בטוחה שהבנתי נכון את כוונתך למשפט שהבעיה עברה בירור לפני בדיקת הפיס, הבדיקה בוצעה כתוצאה מתחושת מחנק בזמן אכילה ושתייה האם יש צורך במונומטריה -ושט עכשיו או שניתן לבצע כבר את הזריקה בוטוקס, מה קורה כאשר יש קושי בביצוע מונומטריה ושט או וידאופלאורוסקופיה ? תודה רבה מראש, בכבוד רב,שושי

שלום שוב בדיקת FEES היא חלק מסל הבדיקות האפשרי לבירור של קושי בבליעה, ודיספגיה אינה שם של מחלה. לכן עלייך לסיים בירור, ואז לקבל את המלצת הרופא לטיפול. ההודעה שלך חסרה בהרבה פרטים ולכן אינני יכול להצטרף להמלצה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון