סינוסים חוזרים מדאיג?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/08/2022 | 02:36 | מאת: נעמה

שלום אני בת 20 יפני 5 שנים העברתי ניתוח חירום fless בעקבות סינוסים בארובת העין השמאלי אחרי הניתוח עדיון המשכתי להתלונן על כאבים ולכן עשיתי ct נוסף ב2020 ה סי טי לא הראה משהו מיוחד ראו סינוס מקסילרי קטנים יחסית לגיל -מצורף סיכום הסיטי רושם לתת התפתחות כללי של חללי אוויר בפנים וכמפורט. מלאות רקמתית 6במערות פנים וכמפורט. שניאזורי אי רציפות , חסר גרמי , האחד - בדופן מדיאלית של סינוס מקסילרי ימני, השני-בדופן המדיאלית האחורית ) עם דפורמציה גרמית (של ארובת העין הימנית. והוחלט לחכות עוד קצת אם לבצע ניתוח... כיום שיפור טוב מאוד... בחורף יכול להיות קצת ימים של כאבים אבל בגדול זהו.. אבל עכשיו פתאום נתקפתי בכאבים וגירוד עינים חזק כבר שבוע אחרי אמבטיה רואה שיפור טוב הנזלת שקופה אבל יכולה לצאת בגושים.. מה דעתכם בענין יש מה לעשות? יש לצין שאני גם מושתלת שתל שבלול ולפעמים אני מרגישה שמציק לא מגרד ולא כואב כמו דלקת..לי אבל דוקא באוזן מסוימת נראה לכם שיש קשר?

ראה תשובה בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון