איבוד חוש ריח אחרי מכה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/08/2022 | 07:00 | מאת: ליז

שלום. אתמול קיבלתי מכה חזקה באף מוטרינה של חלון ("נכנסתי" בה). יורד לי קצת דם אפילו עד עכשיו (בוקר למחרת). אני לא מצליחה להריח דברים מאז. האם יכול להיות שנפגע לי עצב? האם זה הפיך? לאיזה רופא מומלץ לפנות? תודה

החבלה ככל הנראה משמעותית. נא גש לבדיקה רפואית בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון