בלוטות תת לסטיות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/08/2022 | 01:39 | מאת: אורח

שלום. אני בן 31, במגע מתחת ללסת השמאלית התחתונה אני חש מעין גולה שזזה במגע. בדקתי האם הדבר קיים גם בצד ימין, וגם שם אכן יש גולה כזו שזזה במגע, אך קשה יותר לאתר אותה. בבדיקה באינטרנט ראיתי שהדבר נקרא בלוטות תת לסטיות. האם זה דבר תקין וטבעי כחלק מהאנטומיה או משהו שמצריך בדיקה? תודה

20/08/2022 | 22:12 | מאת: אורח

הבלוטה השמאלית מעט כואבת למגע, אך איני יודע אם זה בגלל חיכוך שלה עם אזור רגיש בלסת בעת מגע. אין כאב ללא מגע

נא לגשת לבדיקת אא"ג מומחה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון