החלמה מניתוח לתיקון נקב בעור התוף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/08/2022 | 20:58 | מאת: נופר

1. עשיתי ניתוח ב 19.7.22 עד היום האוזן עדיין מרגישה סתומה אני ממשיכה טיפול של מי חמצן וטיפות אנטיביוטיות. כמו כן אני עם תפרים נמסים, עדיין מרגישה שהחלק העליון של האוזן רדום. האם זה הגיוני? 2. ברור לי שעדיין עד הבדיקה אירי חודשיים צריך לשמור שלא יכנסו מים לאוזן. השאלה אם להיכנס למים עם אטם זה כבר בסדר? 3. ניתן לחזור לעשות ספורט כי כשהשתחררתי אמרו לי שאסור להתאמן. 4. אמרו לי לא לטוס- לא שתכננתי אבל מותר לנסוע למקומות גבוהים או נמוכים נגיד ים המלח או רמת הגולן? הכוונה בגלל שעלול לעשות לחץ באוזניים שתמיד סבלתי מזה, האם זה מסוכן? יש לציין שהייתי בביקורת שבוע אחרי הניתוח ושבועיים אחרי הניתוח. יודעת שהפצצתי פשוט שכחתי לשאול את הכל בביקורות....

1. מאוד הגיוני. 2.לא 3. עדיף שלא 4. להימנע ככל האפשר בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון