הוצאת שעווה עקשנית מהאוזן

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/08/2022 | 17:15 | מאת: גלית

האם ניתן להרדים אוזן בהרדמה מקומית בכדי להוציא שעווה עקשנית . הסיבה לדחיפות בהוצאת השעווה היא כאבי תופת שהיא יוצרת באוזן ולכן לא ניתן לחכות להמסת השעווה באמצעות טיפות. איזה אפשרויות יש כדי לא לסבול כאבים איומים בעת השאיבה, האם משחה כו עזרקאין היא גם אפשרות. אודה מאוד לתשובתך. הרופא לא מצדד בהזרקת הרדמה לאוזן. אבל מצד שני הסבל בהוצאת השעווה הוא בלתי נסבל, מה עושים????

ממליץ לפנות למרכז רפואי להמשך טיפול. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון