חשד ללויקופלקיה לשון ופנים הלחי

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/07/2022 | 12:14 | מאת: בר

יש לי נגעים לבנים (שניתן לקלף) בפנים הלחי שקיימים מספר חודשים (לפעמים מתגברים ולפעמים מופיעים מעט מהם) הופיע נגע לבן שאינו כואב בצד הלשון. זיהיתי במקרה את הנגע לפני כשבועיים. בבדיקה היום אצל מומחה לרפואת הפה הוא כתב: נגע לבן בגובה קו הסגר שמאל באזור האחורי. מתאים להיפרקרטוזיס תגובתי. ממצא לבן בגודל 1-2ממ בצידי לשון שמאל. יכול להתאים לתגובה לגירוי מכאני או פפילומה?? אין אינדורציה. אבחנה: LEUKOPLAKIA ORAL הוא המליץ לחכות 3 חודשים ורק אם לא עובר אז לעשות ביופסיה. כמובן שאני חושש ותוהה מדוע לא לערוך ביופסיה כבר כעת? כמו כן במידה וארצה חוות דעת שנייה באופן פרטי לאיזה סוג רופא עלי לפנות? תודה רבה

שיוניי רירית לאורך קו המישנן שכיחים (Morsicatio). גש למומחה נוסף אם אתה לא רגוע. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון