דום נשימה בשינה קשור לבעיות באף?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

19/07/2022 | 22:06 | מאת: ניר

שלום דום נשימה חסימתי בשינה, האם יכול להיות קשור או אף תוצאה ישירה של בעיות באף כמו מחיצה עקומה, קונכיות מוגדלות, אף סתום? אני לא יודע כמה בודקים או כמה מתייחסים לנשימה אפית בבדיקות שינה, ואם זה הגורם להפסקות הנשימה או בעיות באף קשות ככל שיהיו לא הן שגורמות לדום נשימה בשינה וממילא הטיפול בבעיות (ניתוח למחיצה והקטנת קונכיות למשל) לא זה מה שיפתור או יקל על הדום נשימה בשינה? תודה

יש למבנה האף משמעות אם כי אינה גבוהה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון