רטט באוזן ימין לאחר מספר אירועים לא סדירים של תקיעת צוואר

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

19/07/2022 | 14:05 | מאת: שי

כעת רטט באוזן ימין לפני מספר חדשים חויתי רטט בעפעף למשך חודש. חלף. בחודש אחרון תקיעה מידי פעם של הצוואר ללא עקביות האם יש קשר בין התופעות ? זה משהו נורולוגי?

לא ברור מהי הסיבה ל"תקיעת הצוואר" שלך. ייתכן נוירולוגי. נא המשל בירור בכיוון זה בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון