בעיה של ליחה בגרון ושיעול

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

10/07/2022 | 11:26 | מאת: דנה

שלום, אמא שלי בת 71. היא סובלת מזה זמן מליחה שמצטברת לה בגרון ושיעול שבו היא מוציאה את הליחה. היא מעשנת. אשמח לדעת איזה סוג של יכול להתאים.

נא לפנות לבדיקת רופא אא"ג מומחה. הסיבות רבות והתיאור אינו מספק. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון