פצעים בתוך האף מרגיזים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

15/06/2022 | 03:21 | מאת: יגאל

ד"ר שלום רב ברצוני לשאול שאלה שמתרידה אותי המון שנים ללא טיפול אני סובל קרוב ל15 שנה מפצעים באף שלא מבריאים אני תמיד מחטט באף לא כדי להוציא ליכלוך אלא כדי לקלף את הפצעים המטרידים האלה הנושא של פצעים באף גומרים אותי עד כדי שאני נילחם בהם שנים ומנסה לקלף אותם עם פנצטה לקילוף שלהם עד שיוצא לי דם בקילוף הפצע רק אז אני מרגיש סוג של הקלה שזהו ניצחתי תפצע אפרט שאני סכרתי אבך הפצעים התחילו עוד לפני הסכרת אני מתחנן אולי כאן זה הכתובת לקבל איזה טיפול מרשם לקנות תרופה או צמח מסויים לטיפול בפצעים האלה נמאס לי אשמח לתשובה גם במייל אם יש משהו שישרוף אותם שלא יחזרו מבטיח לעקוב ולספר על הצלחה אם יצליח קשה לי להאמין שאחרי כל כך הרבה שנים זה יעלם מנסה את מזלי כבר נואש מזה למדתי פשוט לחיות עם הפצעונים האלה תודה על העזרה

משיחת אנטיביוטיקה ייעודית והפסקת כל קילוף עשויים לרפא בטווח של כשבועיים, אם כי הסבל יתגבר בזמן הזה עד להחלמה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון