ליחה תמידית בגרון מזה שנים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

12/06/2022 | 13:01 | מאת: מאלק

שלום רב , אני סובל מליחה תמידית בגרון . וזה מפריע כשאני מדבר אפילו ועליי לקחקח כל הזמן . האם יש מה לעשות עם זה ? בתודה מראש ! מאלק .

ייתכן יש להגיע לבדיקה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון