פיענוח רינוסקופיה וסיב אופטי אף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/04/2022 | 23:37 | מאת: תומר

בבדיקה כללית אין רגישות בנקוש הסינוסים רינוסקופיה - קונכיות חוורות לא חוסמות. סיב אופטי-קונכיות חוורות לא חוסמות , אין לראות פוליפים באף , אין הפרשה מוגלתית , מעט הפרשה רירית . נזופרינקס תקין. האם ממצאים אלו מסבירים מדוע יש ירידה משמעותית מתמשכת שנים רבות בחוש הריח והטעם שאינה משתפרת באופן מספק עם אוואמיס/פליקסונייז?

בצקת אלרגית של רירית האף. לא תמיד משתפר עם שימוש בספריי סטרואידלי. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

01/06/2022 | 22:15 | מאת: תומר

אם שימוש בספריי משך חודשים לא עזר. מה כן יכול לעזור?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון