רקמה רכה - קשה במגע?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

31/03/2022 | 01:45 | מאת: יוני

ד"ר רציתי בבקשה לדעת: רקמה רכה שעוטפת את העצם לאחר חבלה היא קשה במגע? כלומר כשנוגעים בעור שמעל העצם, הרקמה הרכה מרגישה כמו העצם עצמה או שזו שכבה רכה על העצם והמגע אמור להיות פחות נוקשה מעצם תודה

מורכב לרוב התחושה היא של נוקשות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון