טיפול וחוש ריח לא יציב

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/03/2022 | 21:37 | מאת: רובי

שלום פרופסור. אני סובל מריניטיס אלרגית שעיקר הביטוי שלה היא ירידה משמעותית בחוש הריח והטעם. כאשר אני לוקח תרסיסים עם סטרואידים (כמו אבאמיס/סטרונז) למשך מספר שבועות מתרחש משהו מוזר- אני מצליח בחלק מהיום להריח (נניח במשך שעה או שעתיים) ואז למשך 5 שעות שוב לא מריח כלום. בערב שוב מצליח להריח שעה-שעתיים ושוב נעלם החוש. התופעה מוכרת? איך מגיעים לייצוב חוש ריח וטעם קבוע?

לא ניתן לייצב חוש ריח, אך בהחלט ניתן לשפר. גש לבדיקה אנדוסקופית והמשך טיפול. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון