קומפלקסים אוסטיומיאטלים חסומים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

25/03/2022 | 23:40 | מאת: רועי

שלום רב. בעקבות ירידה משמעותית בחוש הריח והטעם כנראה על רקע ריניטיס אלרגית(לא נמצאו פולפים או סינוסיטיס חריפה) נשלחתי לבדיקת C.T סינוסים. רציתי לדעת מה הכוונה שכתוב בבדיקה: "קומפלקסים אוסטיומיאטלים חסומים" זה מסביר את הירידה בחוש הריח? איך מטפלים?

חסימה של דרכי הניקוז של הסינוסים. ייתכן וימליצו על טיפול כירורגי. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון