חשיפה לעובש שחור ופטריות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

14/03/2022 | 22:03 | מאת: קארין

הי דר אני גרה בבניין שעובר תמא יש המון עובש שחור ופטריות בקירות ובמיטה וכמה שניקינו זה חוזר בימים האחרונים שאני מנגבת את האף יצא לי ממש שחור מהאף בדיוק בצבע של העובש... על הטישו ראיתי מלא כתמים שחורים שיצאו לי מהאף האם זה יכול להיות שהנבגים נכנסו לי לדרכי הנשימה? אם כן האם זה בלתי הפיך הנזק? איך אפשר לטפל?

פטרת יש באף של בני האדם, ברמת המיקרוסקופית. הפרשה שחורה היא דבר חריג, ויש לפנות לבדיקה בהקדם. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון