ריח מוזר

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

25/02/2022 | 01:46 | מאת: רביע

שלום רב, אמא שלי בת 74 לאחרונה הצטננה ואיבדה חוש טעם וריח והתחילה להרגיש ריח מוזר גם אחרי שהחלימה מההצטננות עדיין מרגישה ריח מוזר ומגעיל לפי התיאור שלה. מה זה עלול להיות ? אודה על כל עזרה.

פגיעה בחוש הריח. ממליץ על בדיקה אנדוסקופית ושימוש בספריי ייעודי. יש סיכוי שישתפר עם הזמן. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון