כוויה בושט לאחר אוכל חם

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

31/01/2022 | 23:09 | מאת: ליטל

היי, אכלתי היום אורז רותח שבלעתי אותו שרף לי בושט ברמה שלא יכולתי לנשום. אז שתיתי ישר מים קרים וזה עבר מאז יש לי כאבים שאני שותה או אוכלת ממש מרגישה שיש לי שם פצע מכוויה מה שמדאיג אותי שמאז יש לי צרבות ובחילות האם יש קשר בין הדברים? אודה לתשובתך ליטל

מקווה שאת חשה בטוב ייתכן והצרבות משוייכות לאירוע. בשלב זה הן אמורות לחלוף. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון