אוזן מסריחה+הפרשה על מקלון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

17/01/2022 | 17:01 | מאת: עידן

שלום דוקטור, כרגע נמצאת בחול ולכן טיפול אצל רופא מקשה עלי כרגע. בארץ אהיה רק בעוד חודשיים. מזה כמעט שנה אני סובלת מריח רע מהאוזן+ הפרשה ירוקה/צהובה סמיכה כשאני מנקה את האוזניים עם מקלון.. לדעתי ההפרשה מקור הריח כי היא מסריחה. ללא כאב או רגישות כלשהי.. פשוט זה שם באוזן נמצא. מדי פעם כשבולעים האוזן עושה ״פאק״. סליחה על התיאור. בחודש הקודם כאבה לי השן וקיבלתי מוקסיפן מרופא השיניים. חשבתי שמה שהולך לי באוזן יעבור והאוזן תתרפא אבל לא ככה המצב... האוזן עדיין מסריחה וכן יש את ה״חומר״ הגועלי שיוצא על המקלון. כמו שאמרתי רופא אראה בעוד חודשיים בארץ.. בנתיים אני קצת בבעיה. האם מדובר בדלקת? איך המוקסיפן לא עזר? משהו שלא הגיב לאנטיביוטיקה? יכול להיות פטריה? מי חמצן ינקו את ההפרשות? קצת מודאגת האמת, תודה!

נשמע כמו דלקת כרונית של האוזן, מצב הדורש בדיקה בהקדם. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון