צרידות מזה שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/01/2022 | 01:39 | מאת: גילי

היי, אני בחורה בת 20, קמתי לפני שלושה שבועות כמעט ללא קול, לא היה שום דבר לפני כן, לא צינון ולא כלום, גם לא דיברתי מדי או משהו... עדיין אין שיפור בקול, ללא כאב גרון, ואני שלילית בקורונה, יש לך מושג מה זה? ומה יכול לעזור? רופא משפחה אמר לי ווירוס במיתרי הקול, לא מצליחה לשתוק לגמריי, וגם לא רואה שינוי, יש לציין, מתי שזה התחיל, הצרידות, נהיה לי זיהום בגוף, דלקת בשתן שעלתה לכליות, אם זה משנה... פשוט קמתי באותו בוקר, ללא קול בכלל, אשמח לייעוץ.... קשה ככה!! :))

ממליץ לפנות לבדיקה של רופא אא"ג בדגש על בדיקה אנדוסקופית בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון