R-CPD, מחפש רופא שמוכן לבדוק את זה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/01/2022 | 13:57 | מאת: יהונתן

שלום! אחרי 37 שנים שבהם אני לא יכול לעשות גרפס, ולכן סובל מנפיחות תמידית, כאבים, רעשים מוזרים מהגרון, לצרבות, גיליתי את הדבר הבא, ואת אלפי האנשים שסובלים ממנו, ואני מחפש מישהו בארץ שיכול לעזור: Retrograde cricopharyngeal dysfunction (R-CPD) והטיפול כולל הזרקת בוטוקס ל cricopharyngeus. ממש רוצה לדבר עם רופא שמוכן לבדוק את העניין הזה איתי.. בארץ לא מצאתי אף לא פיסת מידע אחת בעניין, אבל בחול יש קהילה ענקית של הדבר הזה, שהתגלה רק לפני שנתיים שלוש. הצילו! תודה!

ניתן לפנות למראות קול ובליעה בארץ. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

08/08/2022 | 01:18 | מאת: דניאל

https://healthy.walla.co.il/item/3506965?utm_campaign=socialbutton&utm_content=whatsapp&utm_medium=sharebutton&utm_source=whatsapp&utm_term=social יהונתן אתה אלוף, חברה שלי סובלת בדיוק מאותה התופעה ובזכותך יש לנו את שם הרופאה שמטפלת בזה בארץ, אנחנו מלאי תקווה! תודה!

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון