אוזניים סתומות כבר יומיים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/12/2021 | 12:36 | מאת: ריקוש

לפני כחודש נסתמה לי אוזן אחת ממש חזק במשך כל היום (ראוי לציין שאני לא סובלת מסתימה עקב שעווה) לקחתי בערב כדור אלרגיה אריוס ולמחרת הכל ניפתר המשכתי לקחת כמה ימים את הכדור ופתאום שבועיים אחרי שהפסקתי שוב נסתמה לי אותה אוזן אבל הפעם גם שלקחתי את הכדור היא לא הכי נפתחה עשיתי גם לפני כמה חודשים בדיקת שמיעה כי אני 10 שנים עובדת במקום רועש (מכונת חריטה)שיצאה תקינה . ממה האוזן ניסתמת ומה ניתן לעשות כדי להקל עד שאראה רופא אף אוזן גרון יש לי תור רק עוד 3 שבועות

נא מצאי רופא לשם בדיקת האוזן. לא ניתןצלייעץ ללא בדיקה במקרה שלך. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון