אוטוסקלורוזיס אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

23/11/2021 | 20:05 | מאת: מריאנו

ערב טוב וסליחה על הפרעה שאלה מקצועית אחרי שנותחתי בשתי אוזניים אוטוסקלרוזיס החלפה פרוטזות טיטניום האוזן ימין עברו שנה וחצי האוזן ימין תקינה קצת לפעמים הפרעות ניתן לחיות עם זה שמיעתי תקינה האוזן שמאל עברו 9 חודשים ואחרי 4 חודש חלו כאבי אוזן שמאל עשיתי כל נבדיקות אפשריות ללא תשובות, הכאב באיזור הפרטזה יש ימים שאפשר לחיות עם זה ויש ימים שזה בלתי נסבל, כל תרופה נוירופטי עזר אך גרם לציפצופים באוזן ימין שהופסקו גם הופסק הטינטון אך אוזן שמאל כאב, אותו דבר עם הקנביס רפואי, שאלה האם יש מיקרים שלוקח יותר זמן להתרגל ? האם ניתן להוציא את הפרוטזה ולהרכיב מכשיר שמיעה ? האם ניתן לעשות משהו בנידון? אם הפיתרון היחיד להוריד את הפרוטזה ולהרכיב מכשיר שמיעה ניתן לעשות פעולה כזו ? מה אני יכול לעשות ראיתי מלא רופאים ללא פתרון.

שאלתך מורכבת וההערכה שלך דורשת שימת לב. לא שאלה מתאימה לפורום אינטרנטי. ממליץ לגשת לרופא לבדיקה מסודרת. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון