תחושת עצם זר בלוע וצרידות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/11/2021 | 00:56 | מאת: תום

שלום רב, לפני כשלושה שבועות קיימתי מין אוראלי עם בחור ( דבר שאינני נוהג לעשות) הפרטנר היה מאוד מאוד אגרסיבי וחדר מאוד עמוק עם איבר המין שלו ולמשך זמן רב ולא יכולתי אפילו להתנגד עקב הפוזיציה שהייתי בה. מאז אני סובל מצרידות קלה ולפרקים מתחושה של עצם זר בלוע, הייתי במיון אף אוזן גרון כחמישי ימים לאחר האקט , נבדקתי עם מצלמה והרופא ראה שמיתרי הקול רגישים ואדומים (לא סיפרתי מה באמת קרה כי התביישתי, סיפרתי שנחנקתי מאוכל ) עשו לי גם צילום חזה ואמרו שזה יעבור מעצמו תוך המלצה לאכול מאכלים קרים כמו גלידה. האם סביר שאני עדיין מרגיש תחושת גוף זר בלוע ועדיין סובל מצרידות שלושה שבועות לאחר האקט? כמובן שלא חזרתי על אקט דומה מאז וגם לא עשיתי את זה קודם לכן באגרסיביות כזאת. ממש מתחרט שנפגשתי עם אותו בחור. אני לא נוהג לקיים סקס אקראי. אודה על התייחסותך ומאוד מובך ושאלתי ומצבי תודה תום

הכאב לא נובע משינוי של הריריות בגרון, וייתכן וקיימת פגיעה סחוסית או מפרקית. ממליץ לפנות לבדיקה עם הסיפור המלא. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

13/11/2021 | 23:05 | מאת: תום

שלום רב תודה על תשובתך חודש לאחר המקרה. אין כבר תחושת גוף זר. יש עדיין צרידות קלה, מה עליי לבקש מרופא אאג לבדוק? ניסיתי לקבוע אליך תור למרפאת תל אביב אך התור הקרוב ביותר הוא בספטמבר. לא נוח לי לספר לרופא בקופה מה קרה ולכן אם תוכל לומר לי מה לבקש לבדוק או לחלופין כיצד ניתן לקבוע תור אליך. וגם מאחר ויש שיפור הדרגתי האם עדיין צריך להמשיך בבירור המון תודה

שלום שלח דרכי קשר ואנסה לעזור https://sites.google.com/site/drgavrielhaim/zwr-qsr?authuser=0 בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

20/11/2021 | 22:33 | מאת: תום

שלום רב תודה על תשובתך לא הצלחתי באמצעות הקישור ששלחת אך המייל שלי ומספר הטלפון שלי גלויים לך. בתודה תום

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון