דום נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/11/2021 | 14:02 | מאת: מאור

שלום, אבא שלי בן 90, ובעקבות יתר לחץ דם לילי הופנה לבדיקת שינה. אינו נוחר, ואם כן מאוד חלש. בבדיקה 91 הפסקות נשימה ב 5.5 שעות, 27 שניות כל אחת. המליצו על ייעוץ אאג. האם יש מה לבדוק או לטפל אצל אאג? האם יש טיפול כירורגי רלוונטי לגילו? כנראה שירצו שינסה CPAP אך אני יודע שזה לא נוח וכנראה לא יעזור

קצב ההפסקות מתאים להפרעה בינונית בחומרתה. ניתן להגיע לבדיקה לשקול טיפולים נוספים למעט CPAP. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון