דחיפות של ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/10/2021 | 17:27 | מאת: ירון

שלום דוקטור היתי אצל רופא אף אוזן וגרון שאיבחן מלבד חור בעור התוף ידוע ,גם פלקים טימפנוסקלרוטיים ברירית אוזן תיכונה .הניתוח נקבע עוד 4 חודשים . השאלה שלי האם טימפנוסקלרוזיס הוא תהליך שמתקדם ,האם אין דחיפות לעשות את הניתוח כדי לעצור את התקדמות הבעיה ? תודה רבה

טממפנוסלקרוזיס הוא תהליך שך הצטלקות של רירית אוזן תיכונה. הוא אינו תהליך שמתקדם בעצמו, ולרוב דינמי בנוכחות של תהליך דלקתי פעיל. לכן, במידה ואין זיהום כרוני או זיהום פעיל, אין בהילות בביצוע הניתוח. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון