פענוח סיטי סינוסיטיסים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/10/2021 | 14:50 | מאת: נטלי

סבלתי מכאבי ראש וסחרחורות אבחנו סינוסיטיס טופלתי באנטיביוטיקה לאחר שהיה רק שיפור קל הופניתי לסי-טי סינוס מקסילרי ימני מלאות חלקית תבנית גרמית תקינה סינוס מקסילרי שמאלי מלאות פוליפואידית תבנית גרמית תקינה הסינוסים האתמוידלים מלאות חלקית משני צדדים תבנית גרמית תקינה הסינוסים הפרונטליים מאוררים הסינוס הספנוידלים אוורור תקין מלאות קטנה צמודה למחיצה בסינוס ספאנוידלי משמאל חלל האף מלאות פוליפוידית קטנה צמודה לקונחה אמצעית משני צדדים מחיצה ללא סטיות אשמח לפענוח מה אומר המלאות?

הסיטי מדגים שינויים בריריות של מירב הסינוסים. אין לו משמעות אם אין תלונות, ויש לאחד את הממצאים עם הבדיקה הגופנית. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון