אוטוסקלורוזיס משתי אוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

10/10/2021 | 23:48 | מאת: מריאנו

שאלה למה כל תרופה נוירופטי שאני לא לוקח גורם לי לטינטון ? שלפני הניתוח לא היה לי רק אחרי שנותחתי

ראה תשובתי למטה בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

19/10/2021 | 21:03 | מאת: מריאנו78

הרופאה המנתחת אמרה לי שהיא לא יודעת וזה לא התחום שלה למה כל תרופה שלוקח גורם לי לטינטון, שלקחתי אלטרול היתי איתה חודש וחצי ממש בסדר איתה ללא תופעות לוואי פתאום התחילו ציפצופים חזקים הפסקתי עם התרופה הטינטון פסק שוב לקחתי אותה שוב ציפצופים, גם נורטילין.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון