אוטוסקלרוזיס - אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

08/10/2021 | 11:37 | מאת: מריאנו78

אחרי ניתוח הנ"ל אחרי 4 חודש רגישות לרעשים חזקים מקום רועש , מוסיקה באולמות וכולה אני עובד במקום מסביב רעשים קבלת שיחות טלפוניות, הבנתי לאחר ניתוח כזה לאחר רפלקס ההאזנה עלול להתרחש גם היפראקוזיס הבנתי טיפול יעיל trt , האם אני צריך להחליף מקום עבודה ? כי סביבי רעש של קבלת שיחות טלפוניות במוקד חירום. הבעיה של מחלה כזו מדובר על כאב תחושת עצבי? הטיפל היחיד כדורי נוירופטיות כמו אלטרול ? האם קנאביס שמן יכול לעזור ? השאלה מנפגע בעיקר ?

סוגית הניתוח היא פרט משמעותי. יש לחזור בהקדם לרופא המנתח. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון