היפראקוזיס - אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

08/10/2021 | 09:23 | מאת: מריאנו78

הובחנתי במחלה הנ"ל , איך ניתן לטפל ? אצלי הבעיה לרעש חזקים רמקולים ווליום חזקים, מקום רועש , עובד במקום שיש רעש של קבלת שיחות סביבי רועש , האם יכול להמשיך באותה עבודה או להחליף תפקיד ? האם יכול לקחת איזה תרופה של איזה משפחה שיכול לעזור כדי להמשיך באותה עבודה? האם קנאביס שמן יכול לעזור ? הכי חשוב ומה להימנע ? כי הרעשים חזקים גורם לי לכאבי אוזניים ומקרין לראש.

יש לבצע בירור מלא להיפראקוזיס ולטפל במקור של הבעיה. במידה ולא מוצאים את המרוא, יש להימנע מרעש הפוגם באיכות החיים. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון