היי אשמח לתשובה לשאלתי:))

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/10/2021 | 21:51 | מאת: יסמין :)

שלום רב, שמי יסמין בת 28 נמצא אצלי רקמת אדנואידים מוגדלת במסגרת בירור אאג עקב ליחה מרובה וקושי בנשימה אפית, לקחו לי דגימה מהממצא ולשמחתי יצאה תשובה תקינה :)רציתי לדעת האם לממצא זה יש נטייה להפוך לממאיר בהמשך ?

לא. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון