רעש בתדר גבוה ממכשיר להרחקת מזיקים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

07/10/2021 | 05:41 | מאת: מורן

שלום, אתמול כשהגעתי למשרדים של חברה כלשהי, היה רעש ממש לא נעים בתדר גבוה ליד דלת הכניסה, מעין צפצוף ששינה את "הגובה" שלו במחזורים, הייתי שם כמה שניות. ממש ליד הכניסה, הרעש היה חזק וממש לא נעים, בהמשך כשהתרחקתי קצת, עוצמת הרעש ירדה וזה היה לא נעים ושם הייתי עוד 2-3 דקות. אני מניח שזה מכשיר להרחת מזיקים, קראתי שיש מכשירים כאלה שמגיעים ל 130 דציבל ויותר!, האם תתכן פגיעה בשמיעה ממכשיר כזה? תודה

כן תלוי בעצמת הרעש המכוונת, ובמשך החשיפה וכן בקירבה למקור הרעש. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון