ממצא בMRI צוואר רקמות רכות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/10/2021 | 09:28 | מאת: אנונימי

שלום רב. בשנות ה20 לחיי. עברתי לאחרונה בדיקת MRI צווארי בעקבות תחושת גוש בגרון עם מיחושים בצד ימין שלא עוברת כבר מעל שנה. הבדיקה יצאה תקינה, למעט הממצא הבא- ״תהליך רקמתי היפראינטנסי ב-T2, ככל הנראה שארית תימוס במיצר הקדמי העליון, מתמשך לצוואר תחתון משמאל. לקורלציה עם US.״. מה משמעות הממצא? האם זה מסוכן? זה יכול להסביר את התלונה שלי או שזה יכול להיות ממצא אקראי שהתגלה? אשמח לתשובה. תודה.

ממצא נורמלי שנסוג בשלבים המוקדמים של החיים, אם כי באחוזים קטנים נמצאים שיירים קטנים גם בגיל המבוגר. נא לבצע US לפי המלצת ה MRI. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון