חוסר שיפור אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/10/2021 | 22:32 | מאת: דיצה

שלום דוקטור בגלל אוטוסקלרוזיס עברתי לפני חודש ושבוע ניתוח Stapedectomy עם INCUS REPLACEMENT אבל עדיין עכשיו חודש ושבוע אחרי אין שיפור בשמיעה .האם יש עדיין סיכוי שהשמיעה תשתפר .כמה זמן לוקח עד שיש שיפור ?האם זה תופעה נורמלית שאין עדיין שיפור תודה רבה

השיפור תלוי במידת "החבישה" הפנימית שהותקנה אצלך. יש לברר מול רופא מנתח. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון