פצע בנחיר שלא מתרפא.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

01/10/2021 | 09:14 | מאת: .

שלום וברכה מזה כשבועיים אני סובלת משיעול עם ליחה ונזלת צמיגית וירוקה,בנוסף התפתח איזשהו פצע בנחיר שמאל,שנמצא על כל דופן הנחיר בצד אחד,מן שכבה קשה, מדי פעם מתקלף וגדל בחזרה,( אתמול התקלף בחלקו ולא הרגשתי שגדל שוב)הנחיר השמאלי סתום. רופא נתן לי דוקסילין לאחר שחשתי כאבי סינוסים. אשמח לדעת מה אתה חושב לגבי הפצע,האם תקין או דורש התייחסות?

ייתכן משנית לקינוח רב או ניקוי עצמי של האף. ניתן למשוח אנטיביוטיקה ייעודית (בקטרובן). מומלץ לפנות לבדיקת הנגע. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון