קליקים וטנטון באוזן בגלל כדור

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/09/2021 | 22:51 | מאת: רוני

שלום דר', יש לי בעיה בקיבה עם צרבות ורופא רשם לי אומפרדקס 20 מג פעמים ביום. שלשום התחלתי לקחת בבוקר והמתנתי חצי שעה לאוכל לפי ההוראות, מיד אחרי הכדור היו לי כאבים בחזה והרגשתי רע מהכדור חשבתי שאני מתה מכאבים והפסקתי לחלוטין, לקחתי רק כדור אחד, אחרי זה התחילו לי קליקים באוזן שאני בולעת רוק או אוכל במיוחד בשמאל, וגם טנטון,, האם הכדור הזה כפי שכתוב בעלון לצרכן בתופעות לוואי שזה לא שכיח ואולי נדיר לא זוכרת שיכול להיות טנטון וקליקים באוזן קרה לי מכדור אחד??? היתכן דבר כזה? תודה על תשובתך, זה מתיש וגורם לי לסבל הקליקים האלה. תודה רבה רבה

הסבירות לקשר בין נטילת הכדור לסימפטומים שתיארת קלוש. נא לפנות לבדיקה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון