הרגשה של גוש בגרון וקושי בבליעה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/09/2021 | 21:55 | מאת: ויקי

היי. כבר תקופה מאוד ארוכה אני מרגישה שיש לי משהו בגרון שמפריע לי. אני בולעת רוק וזה עדיין שם או ליחה או לא יודעת מה אבל זה פשוט לא עובר מטריד ומפריע לי ביום יום.. וחוץ מזה קורה לי הרבה פעמים בזמן אכילה שאני בולעת את האוכל והוא לא נבלע לי מהפעם הראשונה אלא רק מהשלישית..(אין קשר לכמה שאני לועסת את האוכל) ממה זה יכול לקרות ? אשמח לתשובות אני חסרת אונים😑

יש לפנות לבדיקה של רופא אא"ג מומחה כולל בדיקה אנדוסקופית. יש לשלול פגיעה מצרבות בין היתר. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון